VORES KUNDER

Vi ved, at vores hjælp og indsats gør en forskel hver eneste dag ude hos vores kunder. Derfor har vi udarbejdet en række casebeskrivelser, så du selv kan læse om, hvad det er vi gør for vores kunder:

ART Service

Når man udfører rengøring inden for fødevarer og industri, er kravene til kvalitet og dokumentation høje, og for ART Service blev en insourcet kvalitetsansvarlig løsningen til at sikre tilgængeligheden af nødvendige kompetencer.

Din arbejdsmiljøpartner

Som en succesfuld og travl men også lille virksomhed, har Din arbejdsmiljøpartner valgt en praktisk tilgang til at dække sine kompetencebehov ved at insource og ved at trække på eksterne konsulenter.

ENGISO

Når man har et ellers klassisk og velkendt produkt, men finder en helt ny og unik måde at bruge det på, så skal kunderne overbevises om produktets pålidelighed og sikkerhed. Det kræver tests og dokumentation.

Esbjerg Rock Festival

Når man opbygger en mindre by i løbet af nogle uger og samler dens ”befolkning” i løbet af en weekend, skal der mange ressourcer og kompetencer til, og det skal alt sammen koordineres under hensyntagen til myndighedskrav.

MitKursus.dk

Efterspørgslen efter onlineundervisning har været stødt stigende i flere år, men Corona-situationen og hjemmearbejde har taget undervisningsformen til nye højder, hvilket har skabt behov for udvikling af endnu flere onlinekurser.

MN Rør- og Totalentreprise

Selvom man er håndværker og stolt af sit håndvæk, så er der stadig mange krav til kompetencer, kvalitetssikring og dokumentation, når ens offentlige kunder arbejder med forsyningssikkerhed.

Restaurant Dronning Louise

Når tingene går stærkt, som det oftest gør i restaurationsbranchen, vil man helst koncentrere sig om driften, og så kan det være nemt og praktisk at overlade nogle opgaver til eksterne konsulenter – så får man også andre øjne på tingene.

VIKING Saatsea

Når man skal være klar til at reagere i en kritisk situation, så er mantraet ”træning, træning, træning”. Netop fordi at situationerne heldigvis sjældent opstår, er en del af udfordringen er sikre og vedligeholde viden og kompetencer.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE JER, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS:

KONTAKT OS